Programi

Home Programi

Startup program

Ovaj program namenjen je početnicima u poslovanju (start-up) - preduzetnici i mlada privredna društva iz mikro, malog i srednjeg segmenta kao i registrovana poljoprivredna gazdinstva - sa ciljem da im omogući bolji pristup adekvatnim finansijskim proizvodima, što bi za posledicu imalo rast samozapošljavanja i rast zaposlenosti u Srbiji.

Program se odvija u saradnji sa Privrednom komorom Srbije i poslovnim bankama sa kojima Srpska fondacija za preduzetništvo ima zaključen ugovor o saradnji za ovaj program.

Kovid 19 inicijativa

Svrha inicijative je da obezbedi pravovremenu i svrsishodnu podršku privrednim subjektima (preduzetnici, mikro, mala i srednja preduzeća i registrovana poljoprivredna gazdinstva) čije je poslovanje direktno pogođeno efektima pandemije Kovida-19. Podrška se ogleda kroz olakšanje pristupa privrednim subjektima finansijskim sredstvima, kako bi isti unapredili održivost poslovanja i na taj način doprineli očuvanju nivoa zaposlenosti.
Inicijativa se sprovodi u saradnji sa poslovnim bankama u Srbiji sa kojima Srpska fondacija za preduzetništvo ima zaključen ugovor o saradnji za ovu inicijativu.